Χρώματα αυτοκινήτων R-M Εκτύπωση E-mail
Ευρετήριο Άρθρου
Χρώματα αυτοκινήτων R-M
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Όλες οι Σελίδες

rm-banner

Η R-M πρωτοπορεί στην τεχνολογία

…και όλα ξεκίνησαν από μία πάπια!!!

Έτσι ακριβώς… από μία πάπια του κυρίου Mason Decoy ιδιοκτήτη του ομώνυμου εργοστασίου στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών το 1986.

Το 1919 ο ιδρυτής της εταιρείας Herbert Mason και ο φίλος του Rinshed ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την εταιρεία Rinshed-Mason η οποία σύντομα εκείνη την εποχή έγινε η μεγαλύτερη προμηθεύτρια εταιρεία αυτοκινητοχρώματος στην τότε αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία την Ηνωμένων Πολιτειών.

Η R-M επίσης πρωτοπόρησε διότι ήταν η πρώτη εταιρεία που εφάρμοσε το  Test Florida με το οποίο εξετάζονται οι αντοχές των βαφών στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό το Test έγινε κανόνας για όλα τα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινητοχρώματος. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Η R-M πρωτολανσάρισε το 1931 την πρώτη σειρά μεταλλικών αποχρώσεων για αυτοκίνητα και το 1948 το πρώτο σύστημα ανάμειξης βασικών χρωμάτων. Αυτό το τεράστιο πλεονέκτημα σηματοδότησε την γένεση των συστημάτων ανάμειξης χρωμάτων τα οποία σήμερα χρησιμοποιούνται από όλες τις εταιρείες.

rm_history_Medium

Η R-M ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία παραγωγής αυτοκινητοχρώματος που αξιοποίησε την τεράστια δύναμη του Internet με το rmpaint.com και παρέχει υψηλού επιπέδου ενημέρωση στο διεθνές δίκτυο διανομέων της και στους βαφείς.

Σήμερα η R-M είναι τμήμα της BASF Coatings και η BASF Coatings είναι τμήμα του GroupBASF της μεγαλύτερης χημικής βιομηχανίας στον κόσμο.

Η Basf συνεχίζει να ακολουθεί τη φιλοσοφία της R-M συνεργαζόμενη πολύ στενά με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στο κόσμο παρέχοντας τους πρωτοποριακές λύσεις στις γραμμές παραγωγής και στον επισκευαστικό τομέα. Τα προϊόντα της R-M εκτός του ότι είναι αποτελεσματικά επιτυγχάνοντας απόλυτα το σκοπό τους είναι ταυτόχρονα φιλικά και στο περιβάλλον.

Η φιλοσοφία της R-M

Η φιλοσοφία της R-M βασίζεται σε μια συνολική προσφορά που εγγυάται τη συνεχή κερδοφορία και βιωσιμότητα των βαφείων εξελίσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα με χαμηλές καταναλώσεις και ευκολία στη χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

…Η συμβατότητα των προϊόντων με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί χαμηλών πτητικών δεν είναι κάτι νέο για την R-M

Προσφερόμενα Προϊόντα……………………………………………….

Η R-M είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη των προϊόντων υδατοδιαλυτής τεχνολογίας προμηθεύοντας από το 1970 τους κατασκευαστές αυτοκινήτων των Ηνωμένων Πολιτειών με πρωτοποριακής τεχνολογίας υδατοδιαλυτά προϊόντα.

Αυτή η απαράμιλλη γνώση και εμπειρία τόσων ετών αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη συμβατών με την νομοθεσία προϊόντων R-M όπως το Onyx HD και το Uno HD 420.

onyxD_Medium

Το Onyx HD μπορεί να εφαρμοστεί και να στεγνώσει με τον ίδιο τρόπο όπως τα συμβατικά διπλής. Οι ταχύτητες του Onyx HD σε ότι αφορά την εφαρμογή και το στέγνωμα αποδεικνύονται και στην πράξη απαράμιλλες. Τα βασικά Onyx HD είναι συσκευασμένα σε μεταλλικά δοχεία στα οποία τοποθετούνται μεταλλικοί αναδευτήρες στις ήδη υπάρχουσες μηχανές.

 

Τα βασικά Onyx HD σε μη ανοιγμένη εργοστασιακή συσκευασία έχουν 5 χρόνια ζωής και αντέχουν στο ψύχος.

Την υδατοδιαλυτή σειρά Onyx HD συμπληρώνουν τα CRYSTAL BASES συσκευασμένα σε δοσομετρικές πλαστικές συσκευασίες των 125 ml με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν απίστευτο μεγάλο αριθμό ειδικών αποχρώσεων.

Ξεκάθαρα στην υψηλότερη θέση.

Ξεκάθαρη υπεροχή.

Η R-M όπως είναι πρωτοπόρος στο υδατοδιαλυτό χρώμα έτσι πρωτοπορεί και στα βερνίκια. Έχει εξελίξει βερνίκια νέας γενιάς υψηλής πυκνότητας και υψηλών αποδόσεων, συμβατά με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί χαμηλών πτητικών.

Πρωταρχικός στόχος.

Κάθε επαγγελματίας βαφέας γνωρίζει ότι η προεργασία και η προετοιμασία της επιφάνειας πριν τη βαφή παίζουν καθοριστικό ρόλο για την τελική βαφή. Η R-M προσφέρει μια ανταγωνιστική γκάμα ασταριών νέας γενιάς με χαμηλά πτητικά που καλύπτουν κάθε είδος εργασίας.

Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία κατασκευής αυτοκινήτων με τη χρήση νέων υλικών όπως αλουμινίου, σύνθετων υλικών, αυξάνεται και η ανάγκη δημιουργίας νέων ασταριών. Τα αστάρια της R-M περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων υδατοδιαλυτών ή συμβατών με τη νομοθεσία με εξαιρετικά ταχύ στέγνωμα, αντισκωρικές ιδιότητες για βαφή υγρό σε υγρό, με ιδιαίτερη ελαστικότητα για τη βαφή και πλαστικών επιφανειών.

Η R-M για να καλύψει τις ανάγκες των εμπορικών οχημάτων εξέλιξε τη σειρά υψηλών επιδόσεων Graphite HD η οποία πληρεί τη νομοθεσία περί χαμηλών πτητικών.

graphite

Η σειρά Graphite HD είναι πλήρης και περιλαμβάνει βασικές αποχρώσεις από τις οποίες μπορούμε να αναπαράγουμε όλες τις συνταγές των εμπορικών οχημάτων, όπως επίσης αστάρια και εποξικά αντισκωρικής προστασίας.

Η σειρά Graphite HD συνοδεύεται από εξειδικευμένο χρωματολόγιο.

Τα νέα γενιάς επισκευαστικά προϊόντα της R-M που πληρούν την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί χαμηλών πτητικών τα οποία παράγονται από προηγμένης τεχνολογίας ρητίνες και χρωστικές σχεδιάστηκαν για να παρέχουν στα βαφεία παραγωγικότητα και κερδοφορία πιστοποιημένη από την αυτοκινητοβιομηχανία. 
Poll
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιον