Χρώματα αυτοκινήτων PPG Εκτύπωση E-mail

SIG_PRODUCTMAINnew

Η PPG προσφέρει στα φανοβαφεία μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τα οποία είναι εύκολα στη χρήση, ευέλικτα και προσφέρουν ένα τέλειο τελικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Η PPG διαθέτει τη λύση για κάθε περίπτωση από τη σειρά Envirobase HP (το εναρμονισμένο υδατοδιαλυτό σύστημα βαφής) μέχρι και την περιεκτική σειρά πολύ υψηλών στερών.

Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται από μία σειρά υπηρεσιών τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους.

Είτε με τη λεπτομερή εκπαίδευση πάνω στη χρήση των προϊόντων είτε με την υποστήριξη για την απόδοση της επιχείρησής σας, η PPG σας δίνει τη δυνατότητα “να το πετύχετε”.

Ο όμιλος PPG

ppg_logo_1_Η PPG Industries ιδρύθηκε το 1883 στο Pittsburgh Ohio, και είναι ένας αξιοσέβαστος διεθνής προμηθευτής επιστρώσεων, γυαλιού και χημικών ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 30,000 ανθρώπους σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σε κάθε μία από τις κύριες δραστηριότητές της. Η συνεχής έμφαση που δίνει η εταιρία στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και διαδικασιών, η επένδυση σε εργοστάσια υψηλής παραγωγικότητας και η εγκαθίδρυση ενός αποτελεσματικού οργανισμού συνδυάζονται για να προσφέρουν στους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η εταιρία αγκαλιάζει τη Διαδικασία Ποιότητας για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών και να κάνει τα σωστά πράγματα σωστά από την αρχή, κάθε φορά.

Η PPG δεσμεύεται να συνεχίσει να ηγείται με την επιχείρησή της και στην πραγματοποίηση των υποχρεώσεών της απέναντι στους πελάτες της, μετόχους, εργαζόμενους και τις κοινωνίες και τα έθνη όπου λειτουργεί.

Νάνο τεχνολογία

Με την εισαγωγή τη νέα πατενταρισμένης νάνο-τεχνολογίας, η PPG βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξελιγμένης τεχνολογίας σχετικά με τα βερνίκια.

Ως ο πρώτος προμηθευτής της νάνο-τεχνολογίας στους Κατασκευαστές Αυτοκινήτων, η PPG προσφέρει στην αγορά ένα ανθεκτικό αντιχαραγμικό βερνίκι, το οποίο διατηρεί της γυαλάδα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Το CeramiClear περιέχει νάνο-μόρια τα οποία συσσωρεύονται στην επιφάνεια του βερνικιού, για να δώσουν ένα ανθεκτικό, αντιχαραγμικό γυαλιστερό αποτέλεσμα το οποίο έχει δοκιμαστεί σε απαιτητικά τέστς στα εργαστήρια και στο δρόμο.

Χρώματα Επαναβαφής

Όταν επιλέγετε την PPG επωφελείστε από 75 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη χρωμάτων επαναβαφής αυτοκινήτων. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η PPG θα ανταποκριθεί και θα ξεπεράσει τις πιο απαιτητικές ανάγκες για γυαλάδα, , ευκολία στη χρήση και εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Πραγματικά σήμερα, δύο στα τρία αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιούν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της PPG, κάνοντας την PPG την επιλογή των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Εναρμονισμένα Συστήματα

Με την προθεσμία της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα VOC να πλησιάζει, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε μία εναρμονισμένη λύση η οποία να υποστηρίζει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Είναι λογικό να συνεργαστείτε με την PPG κατά τη διάρκεια της μετάβασης στην εναρμόνιση αφού όλο και περισσότερα φανοβαφεία σε όλη την Ευρώπη επιλέγουν την PPG σαν συνεργάτη για τη βαφή των οχημάτων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της PPG...

Βερνίκια

Αστάρια

Βοηθητικά

DP4000 2K Primer

Δημιουργείστε την δική σας συνταγή online

Δείτε με ποιά πιστόλια βαφής Delivbiss μπορούν να συνδυαστούν τα προϊόντα της PPG.

 
Poll
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιον