Βερνίκια ξύλου Polistuc Εκτύπωση E-mail

polistuc

Η POLISTUC ιδρύθηκε το 1972 και διακρίνεται αμέσως για την υψηλή τεχνολογία στην παραγωγή βερνικιών επιπλοποιίας.Η αρχική γκάμα των προϊόντων της POLISTUC, η οποία αποτελεί ακόμη και σήμερα την αιχμή του δόρατος, ήταν τα βερνίκια φωτοεπίστρωσης με υπεριώδη ακτινοβολία, γνωστότερα ως UV βερνίκια.

polistuc

Μία τεχνολογία που προστατεύει το περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα των τελικών επιφανειών. Η POLISTUC με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξε και άλλες τεχνολογίες, συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας τη γκάμα των προϊόντων της ακολουθώντας τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Σήμερα η γκάμα της POLISTUC είναι από τις πιο ολοκληρωμένες στον κλάδο των βερνικιών επιπλοποιίας.
Η POLISTUC ανέκαθεν κατευθυνόταν από τις βασικές αρχές της ολικής ποιότητας, με τις οποίες επιτυγχάνεται και μεγιστοποιείται η ικανοποίηση των πελατών.
Με αυτή την αρχή είναι «χτισμένη» και «διατηρείται αποτελεσματική» η οργάνωση ενός συστήματος ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UNI EN ISO 9002-94.
Στόχοι της POLISTUC είναι οι εξής:

 

 • να ενισχύσει την εμπορική θέση της εταιρείας στις εθνικές και διεθνείς αγορές με την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών
 • να αναπτύξει μία συνεχώς εξελισσόμενη οργάνωση, η οποία να παράσχει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών
 • τη συνεργασία με τους προμηθευτές στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που θα φτάνουν σε υψηλά επίπεδα ποιότητας
 • ένα πρόγραμμα, όσον αφορά την εκπαίδευση όλου του προσωπικού, που θα σχεδιάζεται από τον κάθε υπεύθυνο τομέα της εταιρείας ξεχωριστά, αλλά υπό την καθοδήγηση της εταιρίας

Πίσω από κάθε προϊόν της POLISTUC «κρύβεται» η προσεκτική τεχνολογική έρευνα της εταιρίας και η μεγάλη της εμπειρία κα τεχνογνωσία, αποβλέποντας κυρίως, στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τόσο κατά τη διαδικασία παραγωγής, όσο και κατά την εφαρμογή των τελικών προϊόντων από τον χρήστη. Πάντα με στραμμένη την προσοχή στις εξελίξεις της αγορά των βερνικιών επιπλοποιίας, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και εγκαταστάσεις, η POLISTUC εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας και του εργασιακού περιβάλλοντος, τη μελέτη και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Μαζί με την τεχνολογία, η POLISTUC θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τα προσόντα και τα κίνητρα του προσωπικό, ώστε να λειτουργεί με το μέγιστη δυνατό επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα, από την εργαστηριακή έρευνα τον όλο κύκλο παραγωγής, μέχρι την παράδοση στον πελάτη και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση. Οι αποθήκες των έτοιμων εμπορευμάτων έχουν σχεδιαστεί και χτιστεί δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, ώστε να εξασφαλίζεται ταχεία παράδοση, τόσο στους απευθείας πελάτες, όσο και στους αντιπροσώπους. Η διαχείριση των αποθηκών, η οποία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και μηχανογραφημένη, επιτρέπει μικρότερους χρόνους αναμονής και αποτελεσματικότερη

Το  Ευβοϊκό Κέντρο Χρώματος διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα βερνικιών επιπλοποιίας, που μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση του κλάδου κατασκευής και βαφής επίπλων εσωτερικού-εξωτερικού χώρου και κουφωμάτων, ενδεικτικά η γκάμα αποτελείται από:

 • Υποστρώματα & Βερνίκια Διαλυτικού (Πολυουρεθάνης, Ακρυλικά, Πολυεστέρα, Νίτρου, UV, κ.α.)
 • Υποστρώματα & Βερνίκια Νερού Εσωτερικής & Εξωτερικής Χρήσης
 • Υποστρώματα & Βερνίκια Νερού Εσωτερικής Χρήσης UV
 • Βαφές Νερού & Διαλυτικού
 • Λάκες Νερού & Διαλυτικού
 • Πατίνες Νερού & Διαλυτικού
 • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για ειδικά εφέ σε ξύλο και γυαλί, συνοδευόμενα από κύκλους εργασίας για πλήθος τεχνοτροπιών.

Επίσης το Ευβοϊκό Κέντρο Χρώματος διαθέτει πλήρη γκάμα λειαντικών επιλεγμένα ειδικά για τον χώρο του επίπλου και των ξύλινων κατασκευών, όπως επίσης και αντλίες βαφής, που απευθύνονται σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

 
Poll
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιον