Πιστόλια Βαφής Anest Iwata Εκτύπωση E-mail

SUPERNOVA WS 400

 

ws-400

H Anest Iwata, καταξιωμένος παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία βαφής με spray και την καινοτομία στην εφαρμογή βαφής, λανσάρει τη νέα γενιά πιστολιών ψεκασμού με άνω δοχείο : WS400. Το ανώτερο αυτό, νέο μοντέλο, απογειώνει το επίπεδο στον ψεκασμό των σύγχρονων υδατοδιαλυτών  βαφών και HS βερνικιών, καθώς τα πιστόλια σειράς W περνάνε σε ένα αξεπέραστο επίπεδο τεχνολογίας πιστολιών με άνω δοχείο.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο Ιταλικός οίκος PININFARINA, φημισμένος για τον σχεδιασμό ορισμένων εκ των κορυφαίων μοντέλων αυτοκινήτων στην ιστορία, είχε στενή συνεργασία με την Anest Iwata προκειμένου να σχεδιάσει ένα πιστόλι που συνδυάζει την κομψότητα με τον τέλειο σχεδιασμό σε πιστόλια ψεκασμού.

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

Μία εις βάθος μελέτη του Πανεπιστημίου της PAVIA για την άριστη ισορροπία και τη βέλτιστη εργονομία, πρόσφερε την βάση στους σχεδιαστές της PININFARINA και στους μηχανικούς της Anest Iwata για την κατασκευή αυτού του πρότυπου πιστολιού ψεκασμού.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Κατά τον ψεκασμό, το μοντέλο SUPERNOVA παρέχει συγκεκριμένο μέγεθος σταγονιδίων, γεγονός που συμβάλλει, σε συνδυασμό με την ίσια και ομοιόμορφη βεντάλια ψεκασμού του, στη μείωση της εμφάνισης κοινών προβλημάτων, όπως φυσαλίδες και κρατήρες στο βερνίκι. Τα προβλήματα αυτά δημιουργούνται ώς αποτέλεσμα συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας βερνικιού σε μία περιοχή, η οποία προκαλείται από τα πιστόλια που ψεκάζουν με βεντάλια κωνικού σχήματος.

 

 


AZ3 HTE2 Gravity Spray Gun

Με λεία στιλβωμένη επιφάνεια η οποία καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό.AZ3


• Εργονομικός σχεδιασμός πιστολιού
Με νέα σκανδάλη και εργονομικό σχήμα στην λαβή για ισορροπημένη πίεση στην βαφή
• Ελαφρύ και καλά ισορροπημένο σχήμα
Το κεφάλι του πιστολιού είναι 20-50γρ ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο

• Νέα βαλβίδα ροής αέρα
Για αυξημένη ακρίβεια ελέγχου

• Βελτιωμένο κύπεlλο AKULON
Βελτιωμένο κύπελλο χρώματος κατασκευασμένο με πολλαπλά νήματα.


• Κύπελλο βοηθητικής πίεσης (Νέο προϊον)
Η AirGunsa έχει προσθέσει ένα βοηθητικό σύστημα πίεσης στο κύπελλο της βαφής για υψηλότερη λεπτομέρεια στο πεδίο βαφής.

• Ανταλλακτικά συμβατά με προηγούμενα μοντέλα  AZ3 HTE

Τεχνικές λεπτομέρειες στον πίνακα που ακολουθεί.

AZ3_1