Eργαλεία Εκτύπωση E-mail

festool_banner

Καλύτερη εργασία με τις τεχνολογικές καινοτομίες της Festool. Η Festool σας προσφέρει όχι μόνον εργαλεία για τις υψηλότερες απαιτήσεις, αλλά και λύσεις στα προβλήματα σας. Οι συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα την πρακτική εφαρμογή. Η Festool βρίσκεται σε συνεχή επαφή με επαγγελματίες χρήστες της βιομηχανίας και της επισκευής.Αντίστοιχα σχεδιασμένη είναι η ευρύτατη παλέτα του συστήματος των αξεσουάρ και των αναλώσιμων υλικών.

Εξασφάλιση της ποιότητας στο υψηλότερο επίπεδο. Για την Festool, η εξασφάλιση της συνεχούς υψηλής ποιότητας ανήκει αναπόσπαστα στα επιτεύγματα της νέας τεχνολογίας. Το όνομα Festool αντιπροσωπεύει αντοχή, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής όχι μόνον για το παρελθόν, αλλά και για το παρόν και το μέλλον. Γι' αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα Festool υποβάλλονται στα σκληρότερα τεστ αντοχής, κάτω από πραγματικές συνθήκες εργασίας, πριν προωθηθούν στην αγορά. Το γεγονός πως ήδη πληρούμε την προδιαγραφή DIN ISO 9001, είναι ενδεικτικό σημάδι της υψηλής ποιότητας που προσφέρει η Festool και παράλληλα ένα καλό αίσθημα ασφαλείας για σας.

Εργασία με σύστημα. Η ιδέα του συστήματος Festool βρίσκεται σ' όλους τους σχεδιασμούς της Festool, από τα ειδικά εργαλεία και τα εργαλεία γενικής χρήσης, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται στις εφαρμογές τους, μέχρι τ' αντίστοιχα υψηλής απόδοσης γυαλόχαρτα για κάθε υλικό και κάθε εργασία.

Το σύστημα Festool διευκολύνει κάθε εργασιακή διαδικασία, από το στίλβωμα μέχρι το πριόνισμα, το φρεζάρισμα, το πλάνισμα ή το τρυπάνισμα. Είναι αποφασιστικό για μια συστηματική και ως εκ τούτου οικονομική εργασία. Επίσης και το θέμα της απορρόφησης της σκόνης βρίσκει τη λύση του σ' αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα εργασίας.

Η εργασία με το σύστημα Festool σημαίνει για το χρήστη εξοικονόμηση χρόνου, χρήματος και αναλώσιμων υλικών και ταυτόχρονα εγγυάται τις ιδανικές για κάθε περίπτωση λύσεις.

12Εγγύηση των συσκευών Festool 1+2. Για όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία και τα εργαλεία πεπιεσμένου αέρα η Festool παρέχει, στην περίπτωση ενδεδειγμένης χρήσης, μια εγγύηση ενός χρόνου από την από την ημερομηνία της αγοράς. Η εγγύηση επεκτείνεται για ακόμα δύο χρόνια, συνολικά 3 χρόνια, αν μας στείλετε πλήρως συμπληρωμένη την κάρτα εγγύησης, μαζί με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία της αγοράς. (Αυτό δεν ισχύει για τα αναλώσιμα εξαρτήματα).

48-ωρο σέρβις επισκευής της Festool. Μ' αυτό δίνεται η εγγύηση, πως σε περίπτωση μιας επισκευής το εργαλείο σας δε θα παραμείνει περισσότερο από 48 ώρες στα χέρια του εξειδικευμένου μας προσωπικού επισκευών και θα το έχετε έτσι γρήγορα για χρήση.Πιστόλια Βαφής Anest Iwata|Sata|DeVilbiss


Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής πιστολιών βαφής. Ελάτε σε μας για να δείτε από κοντά τα τελευταία πιστόλια βαφής και να επιλέξετε το προϊόν που σας ταιριάζει.

anest_iviata Sata devilbliss

Πιστόλια ψεκασμού βαφής και αξεσουάρ που είναι απαραίτητα στα διαφορετικά στάδια της βαφής και σε διαφορετικά πεδία εφαρμογών, και που ικανοποιούν συνεχώς όλες τις ανάγκες."

Δείτε τα πιστόλια της Anest Iwata...

Δείτε τα πιστόλια της Sata...

Δείτε τα πιστόλια της DevilbissΣυστήματα Βαφής Falcioni Pompe|Graco

falcioniΗ Falcioni Pompe srl είναι μία επιχείρηση με νέα εταιρική ταυτότητα, αλλά εδραιωμένη κουλτούρα και εμπειρία στον τομέα παραγωγής πνευματικών και μηχανικών αντλιών βαφής. Ακολουθώντας το δρόμο που έχει ήδη χαράξει με την αξία και το κύρος της, η παλαιά Falcioni, η νέα εταιρεία έχει ήδη επενδύσει στη βελτίωση της γκάμας των προϊόντων της, δίνοντας έμφαση σε μια νέα και καινοτόμα εικόνα, χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία της ηλεκτρονικής.

 

περισσότερα...

gracoΗ Graco, που ιδρύθηκε το 1926, αποτελεί μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία σε συστήματα και εξαρτήματα διαχείρισης υγρών. Τα προϊόντα της Graco μεταφέρουν, μετρούν, ελέγχουν, διανέμουν και εφαρμόζουν ένα ευρύ φάσμα υγρών και ιξωδών υλικών που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση οχημάτων και για εμπορικές και βιομηχανικές ρυθμίσεις.

 

περισσότερα...

 

 Πλυντήρια Πιστολιών|Μηχανήματα καθαρισμού|Καροτσογρύλοι|Πάγκοι εργασίας

drester

kaeser

 

 

περισσότερα...

 

 
Poll
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιον