Η Εταιρεία Εκτύπωση E-mail

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1981 από τον Αχιλλέα Τσαΐρη με αντικείμενό της την πώληση χρωμάτων αυτοκινήτων & συναφών με τη βαφή προϊόντων. Το 1995 την επιχείρηση αναλαμβάνει ο Γεώργιος Τσαΐρης ο οποίος δίνει την επωνυμία «Ευβοϊκό Κέντρο Χρώματος». Με την πρόοδο του χρόνου η επιχείρηση επεκτείνεται στα προϊόντα βαφής επίπλων, στα οικοδομικά & ναυτιλιακά χρώματα καθώς & στα βιομηχανικά.

Στόχος του είναι ένα πραγματικό κέντρο χρώματος που δεν θα ασχολείται μόνο με την πώληση προϊόντων αλλά & με την παροχή υπηρεσιών όπως την τεχνική υποστήριξη & τη συνεχή βοήθεια προς τους συνεργάτες της επιχείρησης. Με σκοπό την βελτίωση της κερδοφορίας προτείνονται προϊόντα καινοτόμα καθώς & συστήματα βαφής σύγχρονα & παραγωγικά.

Στον τομέα των χρωμάτων αυτοκινήτων συνεργαζόμαστε & αντιπροσωπεύουμε τις εταιρίες PPG, Max Meyer & R-M. Στα οικοδομικά χρώματα έχουμε  προϊόντα της εταιρείας Carmyco & τεχνοτροπίες της εταιρείας Canti. Στον τομέα βαφής επίπλων αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία Polystuc. Στα βιομηχανικά & ναυτιλιακά χρώματα με τη σειρά Selemix της PPG. Επιπλέον στα εργαλεία αντιπροσωπεύουμε τις εταιρείες Festool & Protool & στις αλοιφές αυτοκινήτων την εταιρεία Presta. Στα βοηθητικά προϊόντα βαφής την εταιρεία Roberlo καθώς & πολλά άλλα προϊόντα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας & ελπίζω να βρείτε μέσα από αυτή τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν καθώς & συμβουλές για την σωστή χρήση αυτών.

Φωτογραφίες από το καινούριο  μαγαζί επι της οδού Ληλαντίων στην Χαλκίδα...

Φωτογραφίες από το παλιό μαγαζί επι της οδού Όχης 6 στην Χαλκίδα...

Με εκτίμηση

Γεώργιος Τσαΐρης